Comitè d'Agermanament Pinet / Les Coves de Vinroma
NORMES DEL CONCURS DE PAELLA – 6 de setembre de 2025 – Domaine Gaujal
- Inscripció per correu electrònic fins al 30 d'agost, 5 €, limitat a 10 participants
- Es recomana paella valenciana (carn/verdures), però els ingredients són opcionals
- Mida aproximada de 70 cm per a 6 a 10 persones, 1 hora i 40 minuts per completar-la
- Cal ser major d'edat, assistents autoritzats
L'organització proporciona:
- Llenya; És possible cuinar a gas, porteu el vostre propi equipament
- Un subministrament d'aigua
- Contenidors de reciclatge
- Un davantal per al cuiner
La paella es jutjarà segons la norma del concurs de la fira de Nimes
- Cocció de l'arròs
- Gust
- Olor
- Color
- Socarrat (una capa d'arròs caramel·litzat) (des de baix)
Es puntuarà de 0 a 4 amb un màxim de 20 punts
17:40 MUNTATGE
18:10 INICI DE LA PAELLA
19:50 FINAL DE LA PREPARACIÓ
20:00 DEGUSTACIÓ: Puntuació del jurat sobre 20 i elecció del públic.
21:00 LLIURAMENT DE TROFEUS
Comité de Jumelage Pinet / Les Coves de Vinroma
REGLEMENT du CONCOURS DE PAËLLA – 06 Sept 2025- Domaine Gaujal
- Inscription par mail jusqu’au 30 aout 5€, limité à 10 participants
- PaëlIa valenciane (viande/légumes) recommandée mais ingrédients libres
- Taille environ 70cm pour 6à10 personnes, 1H40 pour la réalisation
- Etre majeur, commis autorisés
L’organisation met à disposition :
- du bois possibilité de la réaliser au gaz, apporter son matériel
- une arrivée d’eau
- poubelles de tri
- un tablier pour le cuisinier
La paëlla sera jugée sur : (calqué sur le concours lors de la féria de Nîmes)
- la cuisson du riz
- le goût
- l’odorat
- la couleur
- le socarrat (couche de riz caramélisée du fond)
Noté de 0 à 4 avec un maximun de 20 points
17H40 INSTALLATION
18H10 DEBUT de la paëlla
19H50 FIN de la préparation
20h00 DEGUSTATION du Jury note sur 20 et du public 1 choix.
21h00 REMISE du trophée
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada