A les Coves no s´ha vist ni una sola promoció de la campanya de la Diputació de Castelló "V Jornades Gastronòmiques de l'Oli i els Fruits Secs", a la que el govern no adscrit de les Coves s´ha subscrit. Comptavem que aprofitant el gran moment de la Fira de Nadal es donaria impuls a la restauració covarxina i als dos productes agraris covarxins més importants, l´oli i l´atmela, però
vist el cartell i el relat de la fira que es fa a la web municipal pareix que s´ha optat per fer un lleig a la Diputació, als agricultors i als restaurants covarxins.
DIPUTACIÓ IMPULSA EL TURISME GASTRONÒMIC AMB LES V JORNADES DE L'OLI I ELS FRUITS SECS
9 de novembre de 2018
Castelló Ruta de Sabor: La bona gastronomia de la província
Aquestes “V Jornades Gastronòmiques de l'Oli i els Fruits Secs” tindran lloc, fins al 16 de desembre, en restaurants dels municipis de Catí, Cervera del Maestre, Culla, les Coves de Vinromà, Rossell, Sant Jordi i Sant Mateu, municipis que, amb la realització d'aquestes jornades, participen d'una verdadera ruta de sabor per la província de Castelló.
A més de degustar la bona gastronomia i participar de tot el que “Castelló Ruta de Sabor” posa a disposició dels amants de la bona taula a través d'aquestes jornades gastronòmiques, proporcionen l'oportunitat de conéixer el ric patrimoni històric i natural d'aquests municipis, passejar pels seus carrers, realitzar-hi compres de productes típics i imbuir-se de l'ambient acollidor en aquests dies de tardor.
https://www.dipcas.es/va/actualidad/diputaci-impulsa-el-turisme-gastron-mic-amb-les-v-jornades-de-l-oli-i-els-fruits-secs
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada