dilluns, 1 de juny del 2020

FASE 2 HOSTALERIA I RESTAURACIÓ vigent a partir del 01/06


Coronavirus: Hostelería y restauración en Fase 2: medidas de ...

INDICACIONS GENERALS
Els establiments d'hostaleria i restauració reobrin amb una limitació del seu aforament al 40% per a consum dins del local amb els clients asseguts en la taula i amb les barres tancades al públic.
Les terrasses segueixen amb la limitació del 50% i amb una ocupació màxima de 10 persones per taula o agrupació de taules.
Tanmateix, caldrà assegurar-se que es mantinga la deguda distància física de, com a mínim, dos metres entre les taules o, si és el cas, agrupacions de taules.
Pot encomanar-se menjar i beguda per a portar en el mateix establiment.
No reobrin ni discoteques ni bars d'oci nocturn.
MESURES D'HIGIENE
Els locals han de posar a disposició del públic dispensadors de gels hidroalcohòlics.
S'ha de procurar el pagament amb targeta o altres mitjans que no suposen contacte físic entre dispositius, evitant, en la mesura del que siga possible, l'ús de diners en efectiu.
S'evitarà l'ús de cartes d'ús comú, optant per altres dispositius electrònics i s'eliminaran productes d'autoservei com tovalloles de paper, furgadents, setrill i altres utensilis similars.

Tanmateix, han d'utilitzar-se jocs de taula d'un sol ús.
L'ocupació màxima dels lavabos pels clients serà d'una persona i haurà de procedir-se a la neteja i desinfecció dels lavabos, com a mínim, 6 vegades al dia.
Tots els treballadors han de comptar amb EPIs adequats al nivell de risc, i l'ús de màscares és obligatori.
*(Esta fitxa s'ha elaborat a partir de la informació emanada de les distintes autoritats sanitàries del nostre país i de la nostra comunitat autònoma, i té vigència des de l'1 de juny de 2020)

http://coronavirus.san.gva.es/documents/469630/608034/CONSE_Hosteleria_VAL.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada